ozlm0795 belsdgn biz devletin verdiğini kullanıyorduk 2 haftadır ama dişte sararmaya sebep oluyormuş bugün doktorumuz bize ocean microfer önerdi fikir olur belki ☺️
Karakiz1 ozlm0795 Kesinlikle sizde alıp kullanmayın ocean asırı kabızlık yapıyor belkı sıze yapmaz ama tavsıye etmem
ozlm0795 Karakiz1 hadi ya eşim sabah aldı doktor devletin verdi için kabızlık yapabilir ded o yapmamıştı ama diş için değiştirdik bugün onu aldık olmazsa değiştiririm açmadık daha 🫠
melikeatlas belsdgn Bize bestiron ve ocean alerji yaptı kestim vermiyrm zaten ek gıdalara başladık onlardan sağlayacağız artık
arascann Ocean temiz içerikli diye almıştım ama bize hiç yaramadı bütün gün ağladı oğlum gece uyumadı huzursuzluk yaptı bestiron aldık sonra memnunuz bir sıkıntı olmadı
ozlm0795 Serap-asel ay büyük çoğunluğu olumsuz yazmış kızım da 5 ay 3 günlük devletin verdiğini kullandım bir iki hafta şimdi ilk defa bugün verdim ocean bakalım hayırlısı 🥹
buddyx belsdgn bestiron ama kabızlık yaptı 5 gün ara verdik şimdi eğer kabızlık geçerse başka markayla devam edeceğiz dedi doktor aslında bestiron kabızlık yapmaz dedi ama bıraktık şimdi bakacağız ondan sebep mi. Ama bestirona başladığımız gün kabızlık başladı