Psikolog-anne34 Hepinize merhaba, 16 aylık oğlum için baston Bebek Arabası alacağım. Benim için önemli olan biraz hafif olup kolay katlanması ve yatma pozisyonuna gelmesi. Önerilerinize açığım
Krnalp Psikolog-anne34 bende baston bebek arabası almak için çivile gitmiştim ilk arabamız travel sistemdi çok kabaydı oradaki çalışanlar kabin boy almamızı önerdi hem çok hafif hemde katlanınca çok az yer kaplıyor Baby go kabin boy bebek arabası aldık çıktık bence kabin boy baksanız daha iyi olur
Meriskus Psikolog-anne34 civildr var ama saydıgınjz özellikleri varmı bilmiyorum Bende alıcam bekliyim kenardaaaa
ikievlat Psikolog-anne34 kabin boyda yatar pozisyon var fakat böyle normal bastonlarda yok diye biliyorum hafif olarak baktığım bastonlar
defnevedoruk Psikolog-anne34 joie nitro LX var bizde hem çok hafif, hem arabamızın bagajı küçük ve sığıyor, aynı zamanda tamamen yatıyor 🙏
Krnalp Meriskus valla ben civilden aldım ama aynı marka arabalar trendyolda felan da var ordan da bakabilirsiniz 25 kg ye kadar da taşıma kapasitesi var
Krnalp Meriskus kabin boy araba da hafif ama baston kadar değil bagajda çok az yer kaplıyor baston ise uzunlamasına katlanıyor sadece
Krnalp Krnalp joie ürünleri biraz daha pahalı benim aldığım markaya göre bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alabilirsiniz
Psikolog-anne34 E bebek te joie ye baktım fakat üstündeki tentesi çok basitti. Baston arabalarda yatar pozisyonlarda olan var. Fakat e bebek de çalışan görevli baston araba alacaksanız mutlaka tekerlekleri büyük olanlari seçin. Küçük tekerlekli arabaların maksimum bir yıl ömrü oluyor dedi