Sinemkaan25102022 Oğlum 18 aylık 5 haftalık hamileyim Çocuklarıma aileden destek almadan bakabilir miyim Yemek temzlik vs Bide oğlum kardeşine ne kadar sürede alışır Annem çok yakın ama çok alıngan biri
bernnaa Sinemkaan25102022 seni bilmem ama ben bakamazsın iş ve 2 çocuk bide destek yok o yüzden 2. Çocuk yapmıyorum 😂
ASL_93 Sinemkaan25102022 oğlum 31 aylık kızımda 2 aylık. Şu 2 ay o kadar zor geliyor ki,ikisi bir acıkıyor,ikisi bir ağlıyor hangisine dönüp bakacağımı şaşıyorum. Kayınvalidem yardım ediyor 2 aydır onda yemek yiyoruz ilk defa dün aksam yemek yaptım o kadar yoruldum ki anlatamam uykusuzlukta cabası , temizlik haftada 1 kadın geliyor ona ragmen ütüler dağ Allahımm çok zor geçicek inşallah,demem o ki yardımsız olmaz çok zorlanırsın.
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Öyle bir bakarsın ki, çok güzel bakarsın Başlarda ağlarsın, zırlarsın, psikolojin bozulabilir. Ama bakılıyor ya.. Ben çok ağladım, zırladım. Kızımın ağlamalarına oğlum aç aç uyudu. Kendimden nefret ettim oğlum aç uyuduğu için.
ASL_93 Bu arada oğlum 1 ayda alıştı kardeşine bu 1 ay içinde 3 kere beni ısırdı,geceleri ağlyarak uyandı falan ama kabullendi sanırım artık dışarı çıktıgımızda nisa nerde diyor