aslaninannesiiii Kizlar bugun kuzucuklariniza kahvaltida ne yaptiniz hem birbirimize fikir olur 🥰 Ben tereyagda kaymakli yumurta,zeytin,peynir ve avokado-mor havuc pureso yaptim
Ucansupurge aslaninannesiiii 3 yumurta beyazı, 1 dilim peynir 1 dilim ıspanaklı börek 😁 Çocuk bir tuhaf 😁
oglumubeklerken aslaninannesiiii 28 aylık oğlum, 1 dilim tam buğday ekmeğinden sucuklu kaşarlı tost, biraz yeşil elma, karadut özü ☺️
nehirsude0 aslaninannesiiii oo masallah buyuk galiba sizinki benimkide yogurdun icine yulaf koydum 1 kaşık pekmezle yaninada rafadan yumurta yinede memekolik bebem ustune suan emiyor sabah beri biraktigim an uyaniyor agliyor uyusada bende yesem artik🤣
aslaninannesiiii nehirsude0 oy masallah emsin yeterki ne gzl bnmki 10 aylik oluyor 4 gune. Ek gidaya basladgmzdan beri gunduz emmelerini birakti sadece gece.
Gizem1012 aslaninannesiiii 28 aylık kızıma tabak yaptım patates kızartması haşlama yumurta zeytin peynir salatalık domates hasta hepsinden çok az yedi armut yemeyi tercih etti küçük kızım daha 6 aylık yumurta sarısını yoğurtla açtım verdim
Bugleminannesi28 aslaninannesiiii bugün kahvaltımızı da pankek zeytin salatalık koy peyniri tahinpekmez vişne suyu tereyaginda haşlanmış yumurta vardı ♥︎