agull Fucithalmic göz damlasi kullanan varmi bebeğine gözünde yoğun capaklanma eve içinde kızarıklık vardi doktor bu damlayi öneride gunde 3 defa birer damla her iki gözde böyle bir durum yasayip kullananlar varmı 5.5 aylik bebege
KuzeyinAnnesi03 agull yeni ki oluştu doğuştan beri mi var göz kanalı tıkanıklığı olabilir canım. O damlayı kullanamdim ama farklısını kullanıyorum ve göz masajı yapıyorum
Eylul301023 agull benimde oğlum da var ara ara artıyor bizde kullandık ama baskaydi yinede tek gözü geçmedi hala
agull KuzeyinAnnesi03 yeni oluştu 3 gündür oluyor gecmeyince doktorun önerisiyle damla kullanıyorum damla icerigi enfeksiyon ve bakteri dolayisiyla kullanildigi yaziyor.sizinki doğuştan mi
agull Eylul301023 ya çok geçmiş olsun sifa olsun insallah bizim ilk defa bu kadar uzun sürdü 3gundur..damlayi 1 hafta kullanmam gerektiğini soyledi doktor simdiden gecmeye basladi cok şükür
agull Doğduğundan beri bu ikinci oluşu ilkinde uşütmeden dolayi olmustu simdiki üşütme değil sanirim tıkanıklık evet masaj yapıyorum günde bikac dakika a
Eylul301023 agull bizim doğduğunda yoktu sonradan gaz sancıları yüzünden bir gece çok ağladı 5-6 saat kadar o günden sonra geçmedi iki gözünde vardı tek gözünde kaldı şimdi ama o da akıyor ara sıra capaklaniyor bazen çok sık değil eskisi gibi
Eylul301023 agull iyi bari sizin geçiyor ben 3 kere ayrı ayrı 1 er hafta kullandım damla ama tek gözü geçti oburude azaldı ama geçmedi masaj yapıyorum artık damlayı kullanırken duzeliyordu birakinca tekrar başlıyordu e damlalarda devamlı kullanılmıyor zaten
agull Eylul301023 ahh o gaz sancilari bizde çok çektik gazdan .peki aglamaktan mi olmus ki gözü bebişin öyle kiyamam
agull Eylul301023 evet sürekli kullanilmiyor insallah bizimde tekrarlamaz darısı başınıza sifa olsun minik kuzuma
Eylul301023 agull yani bir gece çok ağladı uyudu sabah kalktığında gözleri capakti full ondan sonra geçmedi o yüzden diye düşünüyorum inşallah tekrarlamaz geçmiş olsun tekrardan 🙂