busraaa1616 Bebeğim 2.5 aylık ve 2-3 gündür meme reddi yaşıyorum bebeğim ne yaparsam yapayım emme posizsyonu aldığımızda eti koparcasına ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım böyle bir durum başına gelen varmı acaba nasıl bir yol izliyorsunuz veya izlediniz
durusemahmet busraaa1616 merhaba benim bebeğimde 2.5 aylık rota aşısından sonra meme reddi başladı bebeğimde bir haftadır yaşıyorum sadece uykudan uyanırken sersem halinde emzirebiliyorum bir de yatarak emzirmeyi deneyin ağzında pamukçuk varsa silin biberon emzik yapar diyorlar ama kullanmayanlarda da yapıyormuş bende ne sebep oldu tam olarak bilmiyorum ama atak haftası da deniliyor
durusemahmet busraaa1616 birlikte duş alın ten teması vs de deniliyor ben deniyorum işe yararsa yazarım size de
busraaa1616 durusemahmet Rota aşısını 3.ayda yapıcaz o zamandamı böyle problem olucak 😔 mama vermiyorum biberon yok yani emzikte tutmadı mama vermediğim için aç diye düşünüyorum sürekli ağzına baktım pamukçuk yok 😔
busraaa1616 durusemahmet Bunu anca akşam eşim geldiğinde deneyebilirim şuan tek başıma bebekle duşa girmeye cesaretim yok açıkçası 😔
durusemahmet busraaa1616 busraaa1616 aynı şekilde bende mama vermiyorum bazen aç olduğunu biliyorum çünkü en geç 3 saatte bir emziriyorum tam uykudan uyanırken o sersemlikle biraz alıyor benimki geceleri de uykudan dolayı emiyor gündüz emmiyor
durusemahmet busraaa1616 biz de eşimle birlikte yapıyoruz tabureye oturup kucağıma alıyorum eşim suyu döküyor