meltew Kızlar 2,5 aylık kızım sadece anne sütü alıyor 5. Gün oldu hala kaka yapmadı ama gaz çıkartırken aşırı koku oluyor endişelenmelimiyiz başına gelen var mı bu durum
meltew meltew doktora da götürmedim normal diye anne sütü alıyor sadece ama kokulu gaz biraz endişe ettirdi beni
Sevda_06 meltew benim bebegimde sadece anne sütü aliyodu tam 13 gündür yapmadi hic ağlamıyo huzursuz olmuyo du ama kabizmis cocuk hastaneye gittim lavanta yaptilar hemen
Sevda_06 meltew iste baktık yapmiyo daha ne kadar bekleyelim dedik hemen götürelim doktor muayene etti kabizmis bide tam doyamadigindan yapiyo olabilir dedi
lohusaserbeti Ay bu aylar nasıl geçti bi ben bi Allah biliyor. Bol bol yüzüstü ve masaj yapın gazı kokuluysa kaka yakındır 💩 biz gaz damlası da kullanıyorduk
meltew lohusaserbeti biz gaz damlasını bıraktık ondan mı oldu bilmiyorum ama gazını rahat yapıyor artık
meltew Sevda_06 ben de götüreceğim randevu aldım ama normal gibi görünüyor sadece kokulu gaz biraz sıkıntıya düşürdü beni
Mrvsmt2502 meltew gaz yaptığı sürece kabız değildir kabız olduğunda aşırı huzursuz olur gazda çıkartamaz. Kokulu olması üşüttüğünğ gösterebilir