metinaras1 Arkadaşlar merhaba bebeğim 6aybir haftalık iki gündür hasta burun akına ateş var kafasını kaldıramıyor Antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor ama ıkı gündür sürekli kaka yapıyor 6. 7defa çok azda yese yapıyor birden
mucizeminnosum metinaras1 antibiyotik ishal yapıyo genelde ek gıda tadım yaptıysa muz patates verebilirsiniz yada doktorunuza söylerseniz probiyotik verebilir sıvı kaybı olmamasına dikkat edin çok geçmiş olsun
metinaras1 mucizeminnosum biz ek gıdaya 5bucuk aylıkken başladık muz verdim bugün iki gün önce kaka yapamıyordu hatta doktor götürdüm gaz damlası vermişti şimdi çok yapıyor ama. Muz yedirdim biraz antibiyotik. Azaltayım o zaman biraz
mucizeminnosum metinaras1 antibiyotiği doktor nasıl dediyse öyle kullanın ama yoksa etkisi olmaz döngü içine girersiniz düzelmezse tekrar verir falan bence ishali kesmek için bir de sıvı kaybını engellemek için bişeyler deneyin yada doktora söyleyin en azından bi çözüm üretir antibiyotik kullanması gerekiyosa dozunda denilen gün kadar kullanın
mucizeminnosum metinaras1 şifa olsun inşallah biz de iki kere ishal olduk öyle öyle toparlamaya çalıştık uzun sürmezse sorun olmaz zaten toparlar hemen
metinaras1 mucizeminnosum bide acaba dişmi çıkaracak diyorum 6ay bir haftalık bebeğim ilk bebeğim olduğu için tecrübem yok
mucizeminnosum metinaras1 büyük ihtimal gelebilir kontrol etme şansınız varsa bakın hemen de belli olmuyo tabi çıkması biraz sürüyo ama huzursuzluğu başlıyo önceden hafif diş eti kabarması falan varsa belki görürsünüz 4. Aydan itibaren çıkabiliyo dişler çünkü sizinki 6 aylıkmış diş gelebilir