Arkadaşlar benim sorunum şu. Zor bir doğum geçirdim sezeyan sonrası çok zor geçti, lohusalığım da zor geçti psikolojik olarak. o süreçte bebeğim memelerimi yanlış tuttuğu için çok yara oldu. Ve doktor daha hastanede gidin mama alın dedi gittik aldık biberon da almıştım. Ben acılar yüzünden tam emziremedim ama hep verdim memeyi acısa da fakat bu süreçte de biberona da alıştı. Memeleri emiyordu sütüm de bi tık iyiydi gününe göre gel gör ki 40 günlük olduk o günün sonunda memeyi uyuklamak için ve ön sütü içmek için kullanıyor onun dışında asla bitiremiyor biberon olmazsa rahatlamıyor katılarak ağlıyor sürekli. Bi yerden sonra memelerimin acısı katlanır vaziyete geldi hala çok kötü ama acıya alıştı ki bence memeyi biberon gibi emdiği için sürekli acıyor ne yapsam düzgün tutturamadım yani iş işten geçti memeyle asla tatmin olmuyor. Daha ilk günden biberon verdik büyük hata ettik, anne sütüm hem acılardan hemde stresten dolayı zaten azaldı giderek. Hergün ağlıyorum ilk çocuğum ve çok zor elde ettiğim bir gebelikti anne sütü mucizesinden mahrum bırakmak istememiştim. Kaynanam ve kocam beni suçluyor biberona alıştı artık memeden kes diyorlar. Emzir diye o kadar çok baskı yaptılar ki gül yüzlü kızıma meme verirken onlara olan kızgınlığım kesin bebeğime yansıdı. Hiç susmadılar ikisi iki yandan her şeyime karıştılar daha bir sürü şey. Onların yüzünden azaldı zaten sütümde. Çocuğumu vermiyor bile öpemiyorum kendi bakıyor. İyice sahiplendi ve ben çok yoruldum asla bi düzen tutturamadım ben başka bi şey yapıyorum geliyor evin tüm düzenini değiştirip o başka bi şey yapıyor. Neyse velhasıl evet şuan beni emiyor ama böyle giderse bırakır gibi. Bu biberonu unutan bebeği olan yok mu aramızda ??