Defne171019 Mama önerisi olan var mı ya gaz yapmayan kabızlık yapmayan geniş mamadan memnun kaldınız ne kullanıyorsunuz
13seda Defne171019 Ben aptamil kullanıyorum memnunum fakat hangi mamaya başlarsan başla ilk başlarda gaz kabızlık hazmedememe sorunu yaşarsın birde en iyi mama bebeğine göre değişir ben aptamil i kullanırken bebelac önerdiler aldım 2 kere yaptım bebeğim sevmedi içmedi aptamil e geri döndüm sende deneyip göreceksin
Kbradmrdg Defne171019 humana da çok memnunuz aptamil denedim aşırı gaz yaptı bebelac da çok aşırı kaka yapıp mamayı çok kusuyordu bi de sulu oluyordu kakası üst baş batıyordu sma kabızlık yaptı humana ne gaz ne kaka sorunu yaşatmadı biz severek içiyoruz nasipse 2 numaraya geçeceğiz
Deryauras12 Defne171019 Hipp1 combiotic organik bebek sütü.kullanıyorum gayet memnunum.Hiç bir sorun yok iyide kilo aldırdı.Anne sütü almıyor bebeğim.Aptamil kabızlık kusma ve gaz yaptı.
sevgdefne14 Aptamilin conformil maması var çocuğum ilk 2 ayında sürekli ıkınarak geçirdik bu mamayı kullanmaya başlayınca rahatladı
duruaksoy ben aptamil kullanıyıorum ve memnunum ama çok gazlı bir bebekse(her bebekte biraz gaz oluyor) o zaman aptamilin conformilini kullanın bence
aysenur06 aptamil gelişmiş içerik olana mama çok iyi , kolik ise aptamil conformil öneriyor doktorlar