Aslii123 7 haftalık bebegimi aylar önce kaybettim bebek oluşumu yeni başlamış kalp atışı yoktu 7. Haftada doktor kalp atışı gözüküyor var gayet iyi ama dışardan duyulacak kadar büyük net bı kalp atışı değil ama ben görüyorum var dedi( bu esnada devlet kadın doğum doğum salonuna gttm kanamam başlamıştı birden). Günlerce git gel git gel hergun ağrı kanama ve kanamalarım git gide artti betam da düşünüyodu sürekli ama nsl oluosa doktor her gttmde bebek iyi gözüküyor burda duruyo vs diyodu ama kanama asla durmuyor ve çok fazlaydı son günlerde pıhtı düşmeye başladı v işaret parmağı dan büyük pihtilar düşürdüm son gttmz gün ise yine beta düşüktü yine devletteydm ve her gttmde şuan düşük söz konusu değil ama düşük riskin var ztn düşük olursa yapcak bsey yok önleyemeyiz dyip yolliyolardi son gttmde beta yine düşük çıktı ve usg baktı işte o an dünyam başıma yıkıldı tamamen düşük yapmışsın komple dışarı atmissin bsey kalmamis küçük bı parça var onu alicam dedi çatala çıktım ve parçayı alıp patalojiye gönderdi raporda plesanta örneği yaziodu (yani o aldığı parça bebegin kesesinden kalan şeymiş çok zor bı süreçti psikolojik olarak halen tam atlatamadm Allah kmseye evlat acısı vermesin günlerce haftalarca elimde son usg fotoğrafı ile ağladım 🥺