ministavsan7 Kızlar 1 ay sonra yeğenim 1 yaş olucak erkek çocukları için yaşına uygun doğum günü hediyesi ne olabilir güzel bi şey olsun istiyorum oyuncak olabilir öneriniz var mı
Mree ministavsan7 bence en iyisi para. Ya da gram alabiliyorsanız öyle yapın. Mesela benim oğlum hiç oyuncakla oynamıyor yazık oluyor sonra
oglumubeklerken ministavsan7 1 yaş doğum gününde annemler oğluma kaydırak almışlardı evde kullanmalık. Oğlum şu an 28 aylık ve hala kullanıyoruz bazı günler. Dışarı çıkamadığımız günler falan baya kurtarıcı oluyor oyalanması icin
ministavsan7 Mree ya hemen 1 ay sonra da benim kızımın doğum günü aynı parayı geri getireceklerini düşündüğüm için en azından kalıcı oynayağı bir hediye almak istiyorum ☺️ diğer türlü ver al gibi anlamsız olucak gibime geldi
oglumubeklerken ministavsan7 oğlumun odasında yer sıkıntımız yoktu orda kullanıyorduk, şimdi üst kata babanneye çıkardık orda kullanıyor oğlum yer sıkıntımız yok bizim
Cansuu6155 ministavsan7 bisiklet alabilirsiniz ebeveyn kontrollü olanlar var ya sonradan parçalarını çıkarıp bisiklet olarak kullanabilir globber çok iyi mesela onu düşünebilirsiniz hem kalıcı hem işlevli ve cidden kurtarıcı bir ürün