buket08 Doğum sonrası göbeği toplamak için ne tarz korse kullandınız onerebilcek varmı acaba belden mi yoksa külot tarzı mi alsam bilemedim
Ucansupurge buket08 külot korselere, tayt korselere bulaşma bence kullanımı gerçekten zor. Medicalden korse alın dinleyin beni mutlu olacaksınız 😁 Karın ameliyati sonrası verilen korseler var ben onlardan kullandım 😊 Sezeryan oldum derseniz size yardımcı olurlar
smnbr buket08 Benim evde külot tayt gibi korse vardı, onu bi 15 gün kullandım ama daraldım artık, havalar da sıcak diye kullanamıyorum artık Normal doğum yaptım ama karnım var maalesef. Ben sezaryen olanlar da karın kalır sanıyordum hep :(
Uykularharamolduu buket08 ben e benekten o külot tarzı dediğinizi denedim ama sevmedim. korse tayt aldım yine e bebekten. memnunum
Canda buket08 medikalden alabilirsiniz cırtlı sadece bel için korseler var doğum sonrası derseniz verirler ama sıcakta daral getiriyor ya takamıyotum ben
buket08 smnbr of evet bnde 16 gün oldu normal doğum yaptım karnım duruyo tam inmedi bide buruşuk sönük garip şekilde bomboş ama garip düzelsin istiyorum
Yorgunbebek buket08 daha 16 gün olmuş 2 yılı buluyor benim karnım baya çatladı ama ona rağmen yeni yeni 15 aylık oldu oğlum setleşmeye toparlanmaya başladı siz şimdilik bebeğinize ve kendinize odaklanın herşeyin bir çözümğ var
Yorgunbebek Tuniii ben 1 yıla yakın korse kullandım yani bi etkisi oldumu bilemedim benim karnım doğum öncesinde göbeğim vardı doğum sonrası daha kötü oldu çatlaklara beraber sporla baya toparladım ama çatlaklara bi çözüm yok karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorum bebeğim biraz büyüdüğünde eşim bakamaz ona bakacak kimsede yok bu ameliyatı sayesinde hem çatlaklar gidecek hemde düzelecek