gubo Biz ufak bir kaza geçirdik de 2 aylık bebeği olan anneler çocuklarınız seslendiğinde size tepki veriyor mu yoksa bir yere bakıp kalıyor mu ona göre hasteneye götüreceğim
Elfgrn gubo Ne gibi bir kaza 2 aylık bebek bakıp bakmamasından anlaşılmaz bir durum varsa beklemeden gidin
gubo Elfgrn bebeğim pusetten düştü doktor boş bakma olursa getirin dedi Bi de ayağında titreme oluyordu uzun zamandır olmadı dün seslendi dönmedi bugün de beşiğine koyarken ayağı titredi yine
hilalsevval Geçmiş olsun, bizim değişiyor bazen bakıyor takip ediyor sesler çıkarıyor bazen de kitleniyor bir yere bakıp duruyor. Yani nasıl bir kaza geçirdiniz bilmiyorum ama yine de götürebilirsiniz bir acile içiniz rahat eder
gubo hilalsevval pusetten düştü de boş bakma olursa getirin demişti doktor Bi de ayağında ve elinde titreme oluyordu uzun zamandır olmadı en son hastanede yatarken olmuştu bugün ayağında tekrar titreme oldu dün de duvara bakıp kaldı aklım karıştı
mucizeruya gubo ya o titreme bizde de o aylıkken oluyordu çok anlamsız bi titremeydi ama geçti yani şu an öyle bir şey yok 2 aylık bebek dönüp bakmaz seslendiğinde. Hatta göz takibi de hızlı değildir. Çıngırak varsa uyanıkken ses çıkartın sağa sola hafifçe hareket ettirerek bakalım nasıl tepki verecek
Elfgrn gubo çok geçmiş olsun yani 2 aylık bebekte boş bakma normal bence Çünkü zaten daha yeni adapte oluyor dünyaya bilemedim tabii doktor daha iyi bilir ama bu belirtiler 2 aylık bebek için bana tuhaf geldi o sebeple sordum
gubo mucizeruya nasıl bir titreme oluyordu benim kızımın elinde de oluyordu biz düştükten sonra fark ettik eğer buraya video konuluyorsa elini çekmiştim koyuyum
gubo mucizeruya yere falan bir şey düştüğünde korkup tepki veriyor dün eşim çıngırakla baktı ona da tepki verdi az da olsa
gubo mucizeruya benim kızımın da saniyelik olup geçiyor hemen biz üşüyünce hafif bir titreme oluyor ya onun gibi sizinde öyle mi oluyordu
gubo demmm bilmiyorum ki canım biz düşmeye bağlı sanmıştık daha önce hiç fark etmedim hep kundak yaptığım için
Dejajavu Çok geçmiş olsun 2 aylık bebek daha anlamaz göz takibi bile zordur çok küçük . Benim kızım7 aylık yüzüne çıngırağı vurdu susmadı saatlerce diye acile götürdük bunun için . Puşetten düşse saniyesinde durmam .hemen hekimin görmesi şart .
gubo Dejajavu tabiki canım bizim şuan kafasında çatlak ve kanama var kendi gider dedi doktor ama Bi kaç bir şey söyledi bunlar olursa gel dedi