ahsengunesveannesi Birprenscik belli belirsiz sanki ama gününüz ne kadar geçti bı kaç gün sonra tekrar deneyin bence çok anlaşılır değil.
diapmelka Birprenscik fotoda ikinci çizgiyi pek göremedim ama benim hamileliğimde de çok silik çıkmıştı emin olamamıştım aynı gün kan verdim hamileymişim😂
Mavisell Birprenscik her iki hamileliğimde de çizgi silikti. Olmasa hiç çıkmıyor ama silik dahi çizgi varsa test pozitif. Bide erken gebelik diye aldığım testte çıkmayıp diğer ucuz testte çıkmıştı.
subutayinannesi Bende adetime 3-4 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim. Sizinkinden biraz daha koyu gibiydi ama sizinki belli belirsiz sanki.
MadamMommy Birprenscik Bence silik çizgi yok gibi ama kan verin.Benim silik çıkmıştı hamileliğin öğrendiğimde ama belliydi yani burda pek yok gibi
girlss19 Birprenscik bence kan testi yaptır canım emin olabilmek için çünkü bende böyle öğrenmiştim çok silik çizgi vardı kan verince kesinleşti
Yaademm Birprenscik ama adetini kaç gün geçti canım çok zaman olduysa biraz daha koyu çıkması gerekebilir di