selcenada zeyneperll suan 161 günlük cıcıbebe yoğurt puresı verıyım dıorum ama bısey olur diye korkuyorum sımdılık meyve püresi yoğurt verıorum sadece çok azda su
Eylul301023 selcenada cicibebe çok tatlı acayip şeker var içinde onun yerine şekersiz bebek biskuvileri var e bebekte yada internette illa vermek istiyorsanız onlardan alın bence
Semaaa39 selcenada cicibebe ne yahu. Şu bebeklere cicibebe verilmemesi gerektiğini bu insanlar nezaman öğrenecek? Çıldıracağıııımmmm..
Aslicamm selcenada cici bebenin içinde olanlardan haberiniz var mı ? Yoksa şeker palm yağı katkı maddesi olması ya da zararlı olması önemli değil karnını doldursun yeter mi diyosunuz
selcenada Eylul301023 altı aydan önce vermeyım dıorum ama şuan ne yedırebılırım karnı doyar emmez dıyede korkuorum
selcenada Eylul301023 gectım azar azar basladım yoğurt püre başka vermıorum Snglkargc_0107 nasıl verdınız
Snglkargc_0107 selcenada bu emzik olanlari diyorsunuz dimi ben onla verdim mesela 1 tane mandalina dilimini ucunu kesip içine koyuyorum kendi eme eme yiyodu zaten muzuda aynı şekilde emziren gircek şekilde kesip koyuyordum öyle veriyordum
adaatuna selcenada yani bu sağlıklı yapmıyor:) organik bebek bisküvileri var og organikten alabilirsiniz içeriği tamamen sağlıklı
Semaaa39 selcenada evet evet kesin öyledir. İlerde acısı çıkacağını hiç mi düşünmediniz? Allahaşkına cocuğa ne gibi bi faydası varda veriyorsunuz? Anlatsanıza aydınlanalım!
selcenada Semaaa39 buraya tartışmak amaçlı post açmadım vermezsen vermezsın bu senın sorunun canım ben degısık farklı şeyler bılıosa bende verıyım diye soruyorum boyum kadar oğlum var senden bılcek deılım