nbanba Kundak kaçıncı aya kadar yapılmalı? 5 ay olcak oğlum yavaştan gündüz uykusunda kundaksiz yatırdım hemen uyandırdı kendini.
bebegiminbesigicamdan nbanba artık birakin kundagi ama direk kundaksiz olarak degil once birkac gun tek kolunu acikta bırakarak kundaklayin oyle oyle birakin
yelizerduran nbanba 42 günlük bebeğim çok fazla kundak yapmadım ilk başlarda çok yaptım şuan hiç yapmıyorum neredeyse sorun olur mu ki
Deletedmom104 nbanba 2 aydan sonra kademeli şekilde önce gündüz sonra gece bıraktırdım. Evet ilk başlar uyandırıyor kendini ama sonra alışıyor. Bizim alışma süreci 4 gündü
nbanba etuerk peki battaniye ortunce de ağzına götürüyor ama bunu nasıl yapacağım. Veya uyku tulumu nasıl almalıyım yazda geliyor ya
etuerk nbanba ben uyku tulumu kullanıyorum kışın 3 tog bu havalarda 1 tog yazın 0,5 tog ama genelde bir kış bir yaz için alınıyor ona göre giydirim yaparsanız
nbanba ebrulili261_ Kundak kendi kendini uyandıran bebeklernicindir benim bebeğim doğduğundan beri eli kolu durmadigi için yapıyorum
alin12_ yelizerduran sorun olmaz. Kendini kollarıyla uyandıran bebekler için öneriliyor kundak zaten. Bende hiç kundak yapmadım. Çok sıkı kundak yapmak bebeklerde kalça çıkığına sebep oluyor. Hafif kundak yapılmalı 🥰
yelizerduran alin12_ eli kolu durmuyor ama kundağı da sevmiyor alıştı böyle uyumaya galiba 😄 kundak yaptığımda da yarım kundak yapmıştım hep sadece kollarını sıkı sarmıştım