elif_28 Kizlar şimdi şöyle iki hesabım var ikiside aynı numara üzerinden açıldı . Şimdi diyelim ki biri beni engelledi hesabın birinden digerinden de mi engellemiş oluyor çünkü orda adını aratıyorum çıkmıyor nasıl oluyor bileniniz var mı ?
tosbikannesi6 elif_28 Ewt hesaplar birbirine bağlı engellediği için diğer hesapta bloke oluyo. Farklı e-posta dan kur
elif_28 @1bahar şöyle biri fake hesap diğeri gerçek hesap aynı numaradan oluşturduğum için gözükmüyor değil mi diğer hesabımdan haberi yoktur değil mi tanımıyor çünkü
Aliveannesi96 elif_28 evet engellemiş oluyor çünkü Instagram engellerken soruyor bu kişiye ait tüm hesaplarıda engelleyelim mi diye
neanladinyurdagull elif_28 engelleme yaparken bu hesabın kuracağı hesapları da engelle yaparsa üzerine açtığın hiçbir hesaptan göremezsiniz başka mail numara kullanmalisiniz görmek için
Ummuglsm41_ elif_28 birini engellemek istediğin zaman karşına iki seçenek çıkıyor bu hesabı engelle veya oluşturabileceği tüm hesapları engelle bunu seçtiyse hepsinden engellemiş oluyor
Mysmrtfrt elif_28 engellerken bu bilgilerle oluşturulmuş bütün hesapları engelle gibi bi şey yazıyordu tam hatırlamıyorum öyle yaptıysa sizin o numarayla açılmış ya da açılacak olan tüm hesaplar engel listesine düşer