askbebegimmbenim ben de organik diye tabir edilen markalardan aldım. Vitma, makarna lütfen en çok aldığım markalar 😊
İlk tadimlara baslayinca şu şekilde yapmistim, şeftali tadımı, ertesi gün yoğurtla karıştırıp verdim, bir sonraki gün, bir tatlı kaşığı irmik ile pişirip verdim gibi gibi 😊 organik kısmı için de aşağıda yazayım hemen…
mesela şöyle diyeyim. Bugün annemlerdeydik öğlene kadar. Kahvaltıda yumurta vardı, kendimize pişirmiştik, yanına peynir domates verdim yemedi. Hipp kavanoz mama (elma+yaban mersini) ve yoğurt yedi çok az (diş çıkarıyoruz, bu aralar sadece yoğurt yiyor).
Öğlen, yengem yayla çorbası yapmış, verdim yemedi, mama verdim.
Akşam eve geldik, makarna lütfen den pancarlı erişte ve yoğurt ikilisini verdim yemedi. Mama ile tamamladık günü 😊
normal zamanda kendimize diye çok miktarda sütlaç yapıyorsam, şeker kullaniyorum ve oğlum bunu yiyebiliyor ama sadece oğlumuza kadar bir tatlı yapacaksam elma konsantresi kullanıyorum…
Kendimize pankek yapacaksam ve oğlum da yiyecekse normal yapıyorum, en klasiğinden ama sadece oğlum yiyecekse, makarna lütfenin pankek karışımlarından kullanıyorum ve elma konsantresi ya da hurma özü/tahin pekmez ile tatlandiriyorum 😊
evde ev yoğurdu veriyorum fakat dışarı çıktığımızda, gittiğimiz yerdeki yoğurdu denetiyorum eğer yerse devam, yemezse diye muhakkak yanımda kendi yogurdunu taşıyorum…
Sabah biz poğaça simit yiyorsak oğlum da simit yemeye çalışıyor ama biz kahvaltı etmeyeceksek, oğluma özel dereotlu peynirli omletler falan yapıyorum.
Mücver yaparken airfryer ya da fırın kullaniyorum ki hepimiz yiyelim ama eğer evde yapılmış bir kızartma varsa da veriyorum.kirk yılda bir 😊