tugbaninpenceresi Arkadaşlar 4 aylık kızım inanılmaz bağrıyo kulaklarımın zarını patlatıyor, bazen unutuyo bağırmayı, ama hatırlayınca da hiç durmuyo yeri göğü inletiyor, normal mi bu ya sizin bebekleriniz nasıl 😁
Busraoxuz tugbaninpenceresi bızımde oyle sarkı soyluyor adetaa 😂 4 ay 11 gunluguz . Sesını tanıyor sanırım 💚
Almilabebek_1408 tugbaninpenceresi bizimiide 4 ay 20 gunluk ayni durumdayiz yoruluncaya kadar bagiriyo
Bsr06 tugbaninpenceresi ahaha yaaa bizde 4 aylığız Yalnız kalsın 2 dakika kendini parçalıyor boğazı tahriş olacak diye korkuyoruz 😂 ağlamıyor çığlık atıyor. 😬
PonciKom tugbaninpenceresi bzmkde 4 aysa basladı 9 aylk hala bagrıo hahahhahaha bide hiç susmadan bagırıo dedıgını yapmazsak anaaam
tugbaninpenceresi @Busraoxuz @Almilabebek_1408 kulaklarımın zarını patlatıyor resmen 😁 başka tanıdığım arkadaşların 4-5 aylık bebekleri var kedi gibi mırıldıyolar, bizim bebeği görünce şaşırıyorlar 😁
Almilabebek_1408 tugbaninpenceresi ahahha aynen valla arkadasimim bebegi 7 aylik aglamasi bile kibar bizim kiz cok cazgir 😅
Songlkrdmn5 tugbaninpenceresi maalesef bizde yanı durumdayız sabah bağırışlarına uyanıyorum artık ağlamalarına değil eşim kızıyor niye ağlatıyon çocuğu diye hatta 😂
tugbaninpenceresi @Bsr06 bağırmaktan öksürük tutmuşluğumuz var 🙄 valla ben de boğazı tahriş olacak diye korkuyorum 🙄
tugbaninpenceresi @PonciKom 😁 eşim de diyoki çarşıda pazarda herkesin canını okur bu kız 😁 okusun da benim kulaklarım arızalanmasa bari 😄
PonciKom tugbaninpenceresi bzmkı saç yoluyor dışarı gutmek ıcın kapıya emeklıyor cıyak cıyak bagrıo aglıyor kucagma alınca benı yumrukluyor :)) bızde öyle dusunuyorus
tugbaninpenceresi @PonciKom tövbe yarabbiiiim cidden mi, ee olacağı o sonuçta bağır bağır, bizimki de bir bağırıyor komşular kapımıza gelmiyo Allah’tan 🥺
PonciKom tugbaninpenceresi geçer onsallah ses tanıması bunlar oyleymıs seslerı tanıyorlar ogrenınce suamuyorlar
tugbaninpenceresi @Songlkrdmn5 valla bizle alakası yokki anam bağırış çağırış kıyamet kopuyo, bi de uzun bir çığlık atıyo sonra duruyo gülüyo sonra tekrar çığlık atıyo bazen de yüzüme bakarak bağırıyo allahım 😁
Cemremmmmm tugbaninpenceresi cok normal buna sevin sesini kesfediyor,sonrada puskurterek tukurmeyi öğrenecek 😂.
LINDAMAY tugbaninpenceresi evet normal kendi seslerini keşfettiler çok hoşlarına gidiyo çıplık atıp bağırıp çağırmak. 2 hafta filan sürdü şimdi şarkı söyler gibi mırıldanmalar başladı, çok tatlılar çokkk… ve bugün sağlam bir şekilde ututup oyuncaklarını sallamayı öğrendi çok mutlu oldum 4 ay 20 günlük