larisa13 Ay kontrolümüzde kızımın bel gamzesi olduğunu söyledi doktor ultrason çektiricez bu durumu yaşayan var mı önemli bi konu mu? Her bel gamzesi olan çocuk problem yaşar mı ? Bilgilendirir misiniz lütfen anneler🤍
bebeimhosgeldin larisa13 Benim de var hiç sıkıntısını yaşamamıştım nedir ne değildir diye araştırmadım bile 😀 Hatta keşke orda olacağına yüzümde olaydı diyorum bazen
ikizmeleklerim larisa13 benim kızımda da vardı ulturasonda cektik bir sorun yoktu doktor da sorun yok diyince üstüne dusmedik
ozr42 larisa13 bende abimde ve yiğenimde 2 tane var hiç bir problem yaşamadık. İlk defa sizden duyuyorum.Ulturason neden istedi acaba ? Yiğenim 6 yaşında en yakın o ama hiç bi doktor problem etmedi.
Elmsnghn larisa13 oğlumun sakral gamzesi vardi. Bebekken ultrason ile bakilmazsa 6 aydan sonra mr ile bakiyolar gamze denilen yer oyuk. O oyugun omurilik ile bağlantısı varmi ona bakıyorlar
alin12_ larisa13 bende de bel gamzesi var kızımda da bel gamzesi var. Kalça ultasonu dısında belinden hiç ultrason çekilmedi. Suan 11 yasında 🙈ilk defa duydum böyle birşey