Merhaba, benim bebeğim daha 39 günlük ve bu silikonla ilgili o kadar çok araştırdım o kadar çok üzdüm ki kendimi çok yorucu ve yıpratıcıydı benim için. Sanki kendimi gördüm sizde ve yazmak istedim. Ben yıprandıkça bebeğim de yıpranıyordu. Bir çok kişi emzirebilmiş ama bizim kilo alımımız çok düşük oldu yavrum aç kalıyormuş meğerse ve alışmış bu duruma. Mama desteği aldık günde 1 defa verirken 3’e çıktı. Silikonu bıraktık ama artık almıyor ve kilomuz olması gerektiği seviyeye geldi. Lütfen rahat olun, sakin olun ve sürekli deneyin ben bazen tamamen silikonsuz verdim bazen sinirlendi silikonla devam ettim ve sonunda bıraktı. Tamamen sizin bebeğinize bağlı ama silikonu yavaş yavaş bıraktırmaya çalışın, ilk kontrolde sorun yoktu sonraki süreçte yeterli kilo alımı olmadı. Benim bebeğim de inat edip ağlıyordu sabrettim ve başardık kaç dakika olduğu önemli değil bazen beş dakika silikonsuz emdi mesela, bazen bitene kadar öyle öyle bıraktık bir hafta kadar sürdü sürecimiz. Ben direkt memeyi teklif ederek hallettim bu arada, ucunu kesmek yara yaptı ben de.