Hanımlar nolur yardım. Bebeğim 4 aylık. Doğduğundan beri çıplak memeyi kavrayıp ememedi. 2 ay silikon uçla idare ettim emzirdim kilo alımı 2 ayda çok iyiydi. 3. ayın ortalarına kadar sütümü sagarak verdim şükür sütüm geliyordu ancak belli bir yerden sonra sütümü pompayla sagamaz hale geldim. Bebeğim asla ama asla emmek istemedi mecburen mama takviyesine başladım çeşit çeşit biberon denedim ancak uykuda biraz icirebiliyordum şimdi uykuda bile beslenmeyi reddediyor doktora götürdüm bu aylarda normal dikkatini etraf çekiyor karanlık yerde sessiz yerde emzir vs dedi ama hiçbir şeyin faydası yok koşarak emziriyorum gezerek konuşarak beyaz gürültü açarak dua okuyarak ama hiçbir şekilde emmiyor feryat figan koparıyor memeye gelince biberonu alınca ağzını kenetliyor emme refleksi göstermiyor bile kaşıkla desen içtiğini geri tüküruyor yani ben ne yapacağımı şaştım emzirme danışmanıyla çalıştım memeyi tuttuk danışman gidince memeyi yine almadı ağzına yani çarem kalmadı artık başına gelen varsa bir çözüm bulabilen varsa yüzde yüz güvenmelisin dediğiniz bir emzirme danışmanı varsa ben her fikre açığım yalvarırım tecrübeli olanlar bir baksın buraya