agull Bebeğim 5 bucuk aylık 3 gun kurali ile tadimlarla ilerliyoruz patates havuç balkabağı taze kabak dışında hangi sebzeleri verebilirim meyvelerden neler tattirabilirim
beyser agull avokado tatlı patates bezelye semizotu tattrabilirsn meyvelerden muz elma armut vermiştim ben
agull beyser meyveler icin biraz daha beklenmelimi acaba erken mi siz hangi ayda vermistiniz meyve ve muhallebi
agull beyser bezelye ve semizotunu nasil verdiniz semizotunu sirkeli suda beklettiniz mi ne kadar sürede pisirmem lazim bezelye ve semizotunu bir pisirip blenderdan cekip vermeyi düşünüyorum
beyser agull ben sebzeleri bitirince meyve tatiminida yaptm 5 ayda tüm tadimlari bitirdm sonra muhallebi yaptm
beyser fatma_58 beyorganikten bebek irmiği aldım mesela muzi catalla eziyorum kasede bir tatlı kaşığı bebek irmiginide suyla pişiriyorm karıştırıyorum ikisini yada irmiği pişirip elma rendeliyorum yada yulaf deneyeblirsn ince öğütülmüş şekilde
beyser agull evet mesela patates tattiracaksam 3 gün çok az miktarda patates verdim her sebze ve meyveyi 3 gün verdim tadına baktırdım
agull beyser evet bende şuan o sekilde ilerliyorum sevmedigi sebzeleri sonradan birlestiriyorum patates ve havucla o sekilde yiyor