Birdunyabircennetannesi Ecemnurmom 3 yaş 😅 2 den çıktık ve 3 yaş sendromu mükemmelmiş bi gelince anladım 😅
Birdunyabircennetannesi Ecemnurmom 34 aylık 2 yaş fragmanmış onu anladım ben Cidden yenidoğan zamanlarında daha az ağlıyordu
Ucansupurge arelinannesi1 hahah evet 😁😁 bu ara ayakkabilarina taktı cikarip çıkarıp fırlatıyor deli olacağım 😁
arelinannesi1 Birdunyabircennetannesi ben yaşamadan inanmak istemiyorum galiba 😂😂yaşamak da pek istemiyorum inşallah sakin sakin geciririz amin aminnn🙏🙏🙏
Birdunyabircennetannesi Sadeturkkahvesi Gel yavrum gel beraber delirelim çok eğlenceli diyorum neden anlamıyorsun😅
Sadeturkkahvesi Birdunyabircennetannesi sabır sabır ya sabır diye bi şarkı var sürekli onu söylüyorum oğlumda ezberlemiş devamını söylüyo sjdjdjdj
Birdunyabircennetannesi arelinannesi1 İnşallah bacım inşallah uğramazsınız Çok zorluyor bizi Derlerdi inanmazdım yaşadım ve söylediklerinden fazla oldu bizde 😅
Birdunyabircennetannesi Sadeturkkahvesi Genelde kavga ediyoruz sürekli biz oğlumla 😅 Ve küçük bir ergenle savaş veriyorum