minigiim Kızım 10. Ay 15 günlük iştahı yok resmen Aptamil prosyneo kullanıyoruz doğduğundan beri Ne onu içiyor ne ek gıda yiyor aç ama yemiyor hiç bir şey Ne yapmalıyım 🤦🏻♀️ geçen birisi yazmıştı bebeğine kek flan vermiş en sonunda ben de vericem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
1oglan1kiz minigiim ama ek gıdayı benim kızımda çok kabul etmiyor anne sütü alıyor sabırla bekliyorum
minigiim Sadeturkkahvesi ya hiç bilmiyorum inanın şimdiye kadar hiç Dis çıkarmadı yaklaşık 4-5 gündür böyle asla yemiyor
1oglan1kiz minigiim büyük oğluma beslenmeye çok sık yaparm ve hepte veriyorum kızıma artik çokta küçük degiller
sehpayacarpanserceparmak_ Tahlillerine baktirdinizmi,demir eksikligi veya kansizlikta istahsizlik yapar
sehpayacarpanserceparmak_ minigiim bizimde oyleydi 9.ayda tahlillere bakti demir eksikligi cikti ve surup verdi cok sukur o surup cok ise yaradi o yuzden mutlaka tahlil yaptirin derim baska doktorada gidebilirsiniz
SweetMom__ minigiim yok canım sadece aklıma geldi ama bi doktorunuz sorun o size en uygun olanı yazacaktır