biyiksiz_yorumcu Merhaba hanımlar Sabah ehliyete yazıldım 10 mayısta ders başlıyormuş haziranın sonuna kadar yetişirmi sizce 🥺 doğum yapacağım için soruyorum oğlum durmadığı için detaylı soramadım
Laydaren biyiksiz_yorumcu 15 gün teorik 1 ay pratik eğitim süreci diye hatırlıyorum. Belki pratik daha kısa olabilir. Ama sınavlardan hiç kalmadan geçmeniz gerekir. Kalırsanız süreç uzuyor haliyle. Bir sonraki sınavı bekliyorsunuz.
dlk1410 biyiksiz_yorumcu Ben yazılı sınavı geçtim. Bu haftada direksiyon derslerim var oda bir hafta sürüyor
berkinannesi37 biyiksiz_yorumcu benimde cumartesi direksiyon sınavım var banada dua edin inşallah tek seferde geçerim yazılı sınavda çok zor olmuyor uygulamalar var oradaki denemelerden sorular çıkıyor aynı sorular oluyor bazısı direksiyon dersini de istediğin saatlere ayarlayabilirsin
biyiksiz_yorumcu Laydaren hepayni13 Nisan grubuna aldı bugün başlıyorum inşallah çok teşekkür ederim❤️
Lnr123 biyiksiz_yorumcu bende Nisan grubuna yazıldım derslere gidemiyorum iki küçük çocuktan dolayı cumartesi sağlık pazarda motor dersine gidicem
biyiksiz_yorumcu Lnr123 benimde 2 çocuğum var sağolsun annem ve görümceme bırakıyorum 1 haftalık süreç inşallah hayırlısı ile tamamlarım
biyiksiz_yorumcu Ays1 araç tekniği , trafik adabı ve çevre , ilk yardım hakkında detaylı ders veriliyor
dlk1410 biyiksiz_yorumcu birçok uygulama vardı. Ama en çok geyikli bir uygulama vardı bir kaç soru aynısı çıktı. 82 almıştım. 90 rahat alırdım sonda bir kaç soru değiştirmiştim megersem doğruymuş
biyiksiz_yorumcu berkinannesi37 ayy Allah yardımcınız olsun inşallah sorunsuz geçersiniz sizde bende ❤️❤️❤️