Snglkargc_0107 nurseemom kaç aylık bebeğiniz biz 1 puf kullanıyoruz yani ağzına bi kere sıkıyorum ilk zamanlar 4 damla veriyordum eşdeğer demişti doktorumuz
bonitamama merak bir puftan kastınız içindeki bir çubuk kadar mı? Bende kullanıyorum ds 3 -4 damla veriyorum çay kaşığında
nurseemom bebeimhosgeldin bizimde spreyli ama içinde damlalıkta var bende 1 puf sıkıyordum damlalıkla versem kaç verilir bilmiyordum teşekkür ederim 🙏🏻
EbruBoluKaya İçinden hem damlalık hem dış yapmak için aparat çıkıyor damla ile vermek zor geldiği için 1 puf sıkıyorum
nurseemom EbruBoluKaya bende bir puf sıkıyorumda damlalık ile verirsem kaç damla olur bilemedim onu sormamıstım teşekkür ederim
nurseemom RabiyaG d vitamini bebeklerde kullanılması önemli bizde doktorun yazdıgını almadık ocean aldık en iyisi o yazılmasına gerek yok kullanın bence
bebeimhosgeldin RabiyaG nasıl yani normalde hastaneden çıkar çıkmaz hemşireler devletin verdiğini verdi bize ama onu kullanmayıp ocean aldık kendimiz. Kullanmamız gerektiğini özellikle belitttiler siz başka bi ülkede mi yaşıyorsunuz belki orda vermiyorlarsa