Sebusebu Bu sorun mu bu ay icin? İlk bebeğim 11 aylıkken sıralıyordu koltuk kenarlarında tam 1 yaşında bağımsız yürüdü. Kücük ise emeklemeye calısıyor gibi ama emeklemiyor sadece sürünüyor yerde kendini geri itiyor filan. Koltuk kenarına koydugumda hafif yürüyor ama cok hareketli zıplıyor sürekli kıpır kıpır emeklemeden mi yürüyecek bu da dersiniz
Newmother07 Sebusebu 1 hafta öncesine kadar bizde öyleydik 11 ay 10 günlük yeni yeni emekliyoruz geç oldu gibi geldi bana da bakalım artık ne zaman yürürüz
GayeAlparslan Sebusebu oglum 11,5 aylık emekledi 14 aylık hala yürümüyor her bebeğin gelişimi farklı sonuçta
benimbebegim Sebusebu Benim kızım da emeklemedi sıralamadı popo üstü gitti her yere tam yaşında yürüdü, kendini hazır hissettiğinde şok oluyoruz 😂
Gizemanne123 Her bebek farklı, bebeğim hep süründü ve popo üstü emekledi oturur vaziyette :) 19 aylıkken yürümeye başladı. Bizimki bayağı geç oldu ama sağlık olarak hiçbir problemi yoktu. Bazı bebişler ağır toto oluyolar :))
seniyirimmisdafaa 9 ay 8 günlük bizdede emekleme yok. emeklemeye niyetleniyo ama yapamiyo henüz ayaginin biri altta kaliyo biz destek vererek emekleme pozisyonuna getirince hop yatiyo yuzustu tembel 😬
cennetkokuluyavrum Sebusebu 13 aylik olucaz donme emekleme ayak isyune basma oglumda yoktu norojiye gittik d vitamin dgeistirdi doktorumuz simdi ayak ustunede basabiyor emeklemede surunerek olsada basladi donmeyide yapabiliuor artik hatta gecen aksam kalkmaya calsiiyordu tutunupta herseyin bir zamni var herhde her coxuk bir olmuyor
Emyprea cennetkokuluyavrum merhaba benim bebeğimde 11 ay 9 günlük emeklemiyor sürünerek gidiyor ve ayağa kalktığında zıplıyor koltuk kenarında 3,5 sn kendi duruyor sanırım bizde biraz geç yürüyeceğiz hangi d vitamini ni verdi dr acaba söylebilirmisinşz
cennetkokuluyavrum Emyprea kusura bakmayin anca donebildim sindi her cocuk farkli gelsiim sergiliyor bize noroloji doktorumuz bize coledan 150 mllik 2 damla verdi hegun yuruyene kadar kulanicaksin dedi zTen disleride cikmamisti 11 12 aydan sonra baslaid simdi hizlandi dis cikarimida ve ayaklarin uzerinde durmaisda iyi eskiye gore simdi emekleme yeni basladi surunuyordu geri emkleme yapiyrodu simdi ileri one emekleme basladi zamani var sanirim ayrica deidgim gibi her cpcuk farkli gelsiim sergiliyor ama ben organik almistim ocam demirle d vitamin sanirim iae yaramamis bebegime simdi doktorun dedigi ilaci yaradi sanirim siz yinde dokyrounuza sorun cunku bize dokyor verdi d viramin ilaci recete yazdi