Tunaveannesi16 Tosbikkkk Ailemin Tekirdağda evleri var yazları genelde orada oluyorlar hazirandan itibaren ara ara oraya gidip geleceğim. Eylül Ekim gibi de Alanyaya otel tatiline gideceğiz 🙂
JollyBaby Gecen sene gittik, Bu sene plan yapmadık bebeğim kucuk seneye belki. Her yaz denize sahile gidiyoruz o bile yetiyor bize. Fuzuli gibi tatile para harcamak ya o kadar para veriyorsun kaç km yol gidiyorsun. Her şey uçmuş gitmiş zaten
Noname21 Tosbikkkk kızımdan sonra başladık biz tatile gitmeye ilk sene Fethiye’ye gittik villa kiraladık ama villa pişmanlık oldu yemek bulaşık feşya götür derken çok yük oldu normal plajlar kirli diye özel plaja gittik o da bir kamyon para İkinci sene Ayvalıga gittik ayvalık güzeldi ama otelin yemekleri berbattı ikinci gün döndük su da soğuktu bu sene Antalya düşünüyoruz max royalda geçen sene aklımız kaldı ama çok artmıstır fiyatlar herşey dahil yemekleri güzel çocuk dostu temiz bir otel önerisi alabilirim
tombikdonerkankasiiskender Noname21 biz antalya da şahh inn paradise gidiyoruz 6 senedir her sene çok memnunuz muhafazakar bir otel ama tatil köyü gibi tek bir binaya sıkışıp kalmıyosunuz bir göz atın derim
Hellobello Noname21 bütçeniz uyuyorsa voyage sorgun, voyage torba bodrum, rixos premium belek muhteşemdir. Hepsinden memnun kalırsınız bebekle çok rahat ediyorum oralarda çünkü hizmet ayağınıza geliyor
tombikdonerkankasiiskender Tosbikkkk kurban bayramından sonra 1 haftalığına trabzona ordan dönünce eylülde antlaya inşAllah
aresnako Eşimin ailesi antalyada yaşıyor her sene gidiyoruz gitmişken de kaşa gidiyoruz bi kaç günlük. Bu sene vize kalktığı için Meis adasına gitmeyi planlıyoruz ama bakalım daha bebiş 41 günlük eylül gibi gideriz gidersek inşallah
Ogulluana tombikdonerkankasiiskender hayır aksine son dakika fırsatları oluyor. Eşimin işinden dolayı uzun vadeli plan yapamıyoruz belli olmuyor izne çıkıp çıkamayacağı o yüzden son dakika yapıyoruz. Yurt dışı için de ayrı prosedürü var ona da kafamıza göre çıkamıyoruz 😃
SevimliHayaletCasper Tosbikkkk muğla fethiye tafaflarını istiyorum. Görümcemlerle gidicez gidersek. Villa falan tutarız dedim oteller çok pahalı
hallooo Tosbikkkk ailem muglada kaynanamlar kuşadasinda oturuyor..ailelere gidiyoruz onlar la birlikte deniz e falan gidiyoruz.
tombikdonerkankasiiskender Ogulluana biz geçen sene gitmicez demiştik sonra son dakika hadi gidelim dedik kışın baktığımız fiyata 15 bin eklenmişti o şekilde gittik, bu seneki tatilide erken rezervasyon yaptık geçen sene gittiğimiz fiyata aldık suan bakıyorum 22 bin lira fark var arada 😅 ama sizin durumunuz daha farklı iş söz konusu olunca