papatya_17 Kızlar oğlum 6 ay 8 günlük oldu havuç kabak patates yoğurt tadimlarını yaptık şimdi meyve tadimlarina mı başlamalıyım yoksa direk bebek irmiği ile meyveli püre yapıp vermeli miyim yumurtayı ne zaman vereceğim hiçbir bilgim yok
Bebegim38 papatya_17 meyvelere geçebilirsiniz yine 3 gün kuralıyla tadım şeklinde elma muz gibi 6. Ay meyveleri listesi internette var. Sonra muhallebiler. Bu arada tattırdığınız sebzelerle çorba vs yapabilirsiniz. 1 öğün tadım 1 öğün tattığı sebzelerle öğün şeklinde. Yumurta alerjen olduğu için ben 7. ayda sarısını tattırarak başlamıştım. Normalde doktorumuz 6.5 aylıkken verebilirsin demişti.
Mnli papatya_17 tatlı patates bal kabağı brokoli de deneyebilirsiniz 9 gün de öyle geçer meyveden sonra çocuk sebzeyi çok almıyor meyve de elma armut muz avakado başlangıç için yoğurtta sorun yaşamadıysanız bu sebze ve meyvelerin yanında yoğurt veremeye devam edebilirsiniz yumurta sarısı 7. Ayda benim doktorum irmik pirinç vs önermiyor boş kalori illa muhallebi yapacaksan yulaf badem unu ya da karabuğday dedi ama çocuğunuzun kilosu gelişimi vs doktorunuz daha iyi bilir