UrbanMom Bebegimi sunnet ettirmek istiyorum doktor oneriniz varsa rica ediyorum anneler :) ozele gittiyseniz ücretleri yazarsaniz sevinirim
[silindi] UrbanMom Yusuf bal, kimi yönlendirdiysem çok memnun kaldı. Ben geçen sene yaptırdım. Şu an fiyatı bilmiyorum. En fazla 3-3.5 olmuştur.
Elifkskll UrbanMom ben evde yaptırdım iki oğlumu da en son 2 aylıkken küçük oğlumu Aralık ayında 1500 yaptırdım şuan ne kadr bilmiyorum ikisininde aynı doktoru
UrbanMom [silindi] onu bir yakinimiz daha onerdi bugun konustuk dedim baska varsa fikir olsun :) eger bulamazsam sanirim sizin onerdiginiz olacak
deniztalta Devlet Hastanesi’nde yaptırdım , Ankara genelinde bebeklikte yapılmıyor genelde 5 yaş üstü diye biliyorum ama ben Pursaklar devlet hastanesi genel cerrahi doktoru aylindi sanırım doktor adı orda yaptırdım 14 günlüktü
UrbanMom [silindi] sanirim bu doktor olacak bizde de :) peki kac aylikken yaptırdınız acisi filan nasil oldu cok tecrubesizim bu konuda neler yapabilirim
[silindi] UrbanMom Tam 4.5 aylıktı yaptırdığımda. İlk gün mecbur acısı oluyor. İkinci gün yavaş yavaş düzene gitmişti. 5 güne tamamen iyileşme olmuştu bizde. Doktor nasıl bakım yapacağını anlatıyor canım. Kağıt verecek birde sana. Onu dinle. Sorun olursa istediğin her saat yazabiliyorsun kendisine.