minikkurbag Kizlar oglum 2,5 yasinda bu zamana kadar çok güzel konusuyordu, 4,5 kelimelik cümle kuruyordu son 1 haftadir baya kekelemeye basladi, başina böyle bisey gelen var mi
Blessed minikkurbag merhabalar, aynısı geldi başımıza 2 hafta sonra düzeldi, bu dönemde beyinleri çok hızlı çalıştığı için dili yetişemeyebilir diye açıklamıştı doktorumuz ama aynı zamanda nörolojik bir durum var mıdır diye de düştü mü işte anormal bir şey oldu mu falan diye de sormuştu
elifcancan2121 minikkurbag var var bizzat yaşadım. Kızım bulbul gibi konusuyoedu bı kaza geçirdik çok hassas bir kız ben ona yordum sonra ufak ufak başladı gittikçe dönem dönem arttı ve bazen kayboldu hop bı ay sonra yeniden başladı. Öncelikle görmezden geleceksin onun yerine cümle tamamlama onu sabırla dinle düzeltmeye hele hiç calisma çünkü daha fazla stres yapıp bozuluyor gittikçe. Biz böyle yaptık birde çok dua ettim ben sesli kitap okuttum ben okurdum o da tekrar ederdi. Okula gitti oda iyi geldi. Bazen yine ara ara oluyor. Dil konuşma terapisti ne gittik var olan bir şeydir çocukta sadece ortaya çıkmasını bı şey tetiklemistir dedi psikiyatristte okuma yazma olunca geçer azalır dedi. Biz terapiye gitmedik açıkçası. Çünkü tam düzelme de olmuyormus muamma ne olduğu dedi
minikkurbag Blessed insallah bizimki de gecer tam 1 hafta oldu çocuk psikatristinden randevu aldik bakalim dua edin , ama bizim kucuk kardesimiz var acaba kiskanclik falan tetiklemis midir ki
Blessed minikkurbag çok geçmiş olsun, insan kahroluyor biliyorum ama sakin kalmaya çalışın. Doktorumuz demişti ki kesinlikle ne dedin anlamadık diye üzerine gitmeyin bu dönemde ya da cümlelerini kelimelerini tamamlamayın, Normal anlıyormuşsunuz gibi yapın. Doktorunuza da danışın tabi psikiyatri de iyi fikir. Bir an önce geçip gitsin inşallah 🤲🏻🌸
minikkurbag Minikbirkiz16 hafifledi diyelim kelimeyi kekelemiyor ama basşlarken uzatıyor yorgunken veya üzgünken falan