defnecbk Kızlar 2.5 aylık kızım var doktor alerji suphelendi ve süt ve süt ürünleri yumurta hazır gidalari kesti 15 gün sonra yumurta sarısı ye dedi dün 15 gün oldu yedim gece kızım huysuzlandi alerjik bebeği olan varsa hemen etki ediyor mu yediğim bebekte
nuroner defnecbk ediyor maalesef yumurta bizde de çok huzursuzluk yapmıştı ben yedikten sonra müthiş bir bulantı ve gaz sancısı olmuştu oğlumda sonrada kanlı kaka tekrar başlamıştı
defnecbk nuroner benim kızım da kanlı kaka yok dün sabah yumurta yedim gece 12 ile 2 arasi çok huysuzdu ama gündüz biseyi yoktu bugün de iyi gündüz akşama ne olur bilmiyorum da acaba yunurtadan mi oldu bilemedim
defnecbk Ucansupurge ama benim yedikten baya uzun süre sonra huysuzluk yaptı huysuzluk bugünde devam etmesi gerekmez miydi alerjik olsa
defnecbk Ucansupurge sadece mukuslu kaka ve karnında gürültü var o vardı yumurta yemeden önce sadece bu şekilde belirti varken doktor alerji olabilir demisti kesmişti 15 gün sonra yumurta yedim kakası mukusluydu öncesinde de hala da öyle karni da oyle
defnecbk Ucansupurge nasıl Bi yol izlediniz acaba yardımcı olur musunuz ben çok çaresiz ve bilinçsiz kaldım bu konuda beynim kazan gibi oldu
arsentopik Ucansupurge banada diyet açmada fikir verin ben bı hafta yumurtayı acrım bu haftada sütü açıyorum ek gıdaya gecmedık daha ben kendımde acıyorum ama bebegıöde huzursuzluk ve azdw olsa yüzünde egzaması oluştu sizde açma sürecinde neler oldu