Ayyy nasıl konuya başlayacam bilemiyorum neyse.. kızlar şimdi benim oğlumun kulak enfeksiyonu vardı hastaneye gittik antibiyotik verdi gönderdi geçmese gel dedi kulandik ilacı ama geçmedi ama o süreçte öksürme sadece 1gun ateş vardı gittik hastaneye yatış dedi daha çok ileri gitmeden yatıralım cuma günüydü bizde eşimle tamam dedik 3gun tedavi olup çıkarız ama daha çok kötü oldu öksürük çoğaldı var boğulma derecesine geldi çok terliyordu mesela evdeyken terlemezdi o da sıcaklığını ayarladım ama hastanenin sıcaklığı soğukluğu belli değil vücudu buz gibi oluyordu kıyafet yetistiremiyordum neyse pazar oldu oğlumun ishali başladı tabi aynı oda da 2hasta kalıyoruz yanımızda ki hasta da bagirsak enfeksiyonu var diye yatmış oda 2yasinda sabah doktor gelip görüp öyle taburcu olacaktım ama bayram tatili araya girdiği için gelmedi bende dedim ki madem doktor gelmiyor sabahı beklememin anlamı yok beni taburcu et geldik eve sabah bı uyandık oğlum beyaz kaka yapmış öyle korktuk ki hemen aile hekimi ebeyle görüştüm biraz bekle dedi sonra kakası sarı oldu ama Su gibi akşama kadar 15, defa oğlumun altını değiştim ki normal değil bu hastaneye acile götürdük kan tahlili yapıldı temiz çıktı eve gönderdi bu ishal çoğaldı artık bez ve kıyafet yetistiremiyorum düşünün gidip ekstra e bebekten kıyafet aldım hemen neyse biz farklı bı hastaneye gittik orasi da ultrason ve kan aldı biraz sıvı kaybı var dedi serum taktı eve gönderdi sonra eve geldik aile hekimi ebesi dedi ki bu normal değil tekrar gidin artık çok sıkıldım hastaneye gitmekten çünkü her gidişimde oğlumun kolari morardı her gelen kan alıyor bende artık tükendim ağlıyorum oğluma ne oldu diyorum bı çözüm bulun zayıfladı 2kilo verdi 10 aylık 12 kiloydu 10 kiloya düştük çoğu gözden oldu zaten göz değdi her gelen bu ne kilo diyordu neyse doktora dedim ki gaita(kaka tahlili yapalım dedim ve doktorun dediği şey rota çıkarsa ne yapacaksın bende sinirlendim sen doktorsun sen çare bulucan ben ne yapabilirim tahlili aldı pozitif çıktı yani rota virüsü ve oğlumun anne karnında bı böbreği büyük bu sıvı kaybı böbrek yetmezliği yapabiliyor normelde bu tür durumlarda yatis yapıp serum takviyesi vermesi lazım çünkü hiç birşey yemiyor oğlum kusuyor anne sütünü bile almıyordu nereye gitimse yatirmadi kafalarindan saldılar eve gönderdiler bende sinilendim sağlık bakanlığıni arayıp sikayet ettim eve avukatla görüştüm dava acıktık çünkü benim enfeksiyonu olan bı hastayla aynı oda da kalmam hastanenin sorumsuzluğu ben başta bile o çocuğunda oyle bı sorunu var asla aynı oda da kalmam sonra ishal durmayinca dedik gidelim şehir Hastanesi’ne sabah oldu ishal yok yapmamış akşamı bekleyelim dedik hiç yapmadı zaten görürsek yine eve yolayacak sadece burda demek istediğim rabbim kimse bu devlet hastanelerine düşürmesin ve kimse de benim yargılamasın devlet iyi diye tabi ki bazı hastaneler farklı ama benim cetkigimi bı Allah biliyor bı ben bu bayram bana zindan geçti her gün hastane rabbim kimseyi hastanelere düşürmesin 🙂