yeka38 Benim bebeğim 4 aylık öncesinde temizlik yapamadım şimdi bayram sonrası hergün bir odayı dip köşe temizlemeye başlayacağım varmı bayram sonu temizlik yapanlar
starwomen yeka38 Bayram öncesi/sonrası değil de haftaya bahar temizliği adı altında detaylı bir temizlik yapacağım
MiracAlpinveUmutunAnnesi yeka38 Ben memlekete gittiğim için Bayram temizliği yapamamıştım dönüşte yaparım diye. Başlamak istiyorum ama önce kendime plan belirlemem lazım yoksa Bi ordan Bi burdan temizlik yapıyorum. Ama önce temizliğe başlayacak mecali bulmam lazım kendimde nasıl başlarım ne olur bilemiyorum.
Asyaveannesi04 yeka38 Ben bayram öncesi hallettim temizliği dip köşe abla geliyor zaten ama 10 güne kalmaz ev yine aynı🤦🏻♀️😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala E ama bu ne? Yok bayram temizliği, yok bayram sonrası temizliği.. Bayram temizliği yetmezmiş gibi Bir de bayram sonrası temizliği yapamam.
neolmusyaani NeclaLeylaCeydaOhnealaneala valla insan kendini yapmayınca suçlu gibi hissediyor böyle okudukça:) her adım başı temizlik
caylavyu yeka38 Direkt temizlik yapıyorum bayrammış seyranmış yok bizde :D terapi gibi bence, bende hergün bir oda şeklinde ilerliyorum dip köşe yapmış oluyorum o şekilde 💆♀️