edaisikkaya bebeğim 6. ayına girdiğinde 7500 kiloydu. şuan 7 ay 6 günlük ve kilosu 7600. kilo alımı durdu ne yapmalıyım başına gelen var mı? ek gıda, biberon ve mama reddi yapıyor
medinekaplan edaisikkaya maşallah benim oğlum 8 aylık ama kendisine hazırladığım yemekleri yemez bizimkilerden yiyor
sevimlicadi edaisikkaya mama ve meme reddi yapıyorsa kilo almaması çok normal sadece bebekle inatlasip aldırmaya çalışın ve sürekli doktorunuzla iletişim halinde olun kilo vermemesi için benim prameture kızım 3 aylıkken 6 kilo olmuştu aradaki farkı kapattınız çok süper gidiyor demişti doktorumuz şuan 9 aylık 6.700 meme reddi falan yaşadık kilo verdi 5 kiloya kadar düştü mamaya başlatti doktorumuz mmaada kabul etmedi son 1 aydır raporlu mama kullanıyoruz bakalım kilo alicakmi
edaisikkaya medinekaplan tuz yağ salça olayını nasıl yapıyorsunuz bizimki de bizim yediklerimize saldırıyor
medinekaplan edaisikkaya valla veriyorum ne yalan söyleyeyim yağda salcada veriyorum gayet de güzel kilo alıyor 7 aylıkken kontrole gittik 10 kiloydu 8 aylık olduk ama bilmiyorum
edaisikkaya sevimlicadi meme reddi yapmıyor ek gıda mama ve biberon istemiyor. he ama istekli de emmiyor yalandan emiyor
edaisikkaya sevimlicadi mama ben de veririm ama biberon kaşık istemiyor sorun o mamayı ona nasıl içireceğim işte
Tngabd medinekaplan nasıl yemek istiyor benimki günlerce vermesem yemez az önce yine sinir krizi geçirdim 2 defa kahvaltı hazırladım yemedi yine
sevimlicadi edaisikkaya ilk biberon kabullenmedi ilaç siringalari var ya o larla icirdim sonra biberonla su içmeye alistirdim sonra mama falan diye alıştı ben tek geceleri mama veriyorum sabahları emziriyorum