tinimini_mom Kızlar 70 günlük olduk. Yüzü koyun yatırıyorum ama kafayı kaldırmayı denemiyor bile bende endişelenmeye başladım. Siz nasıl yaptınız nasıl başladınız ben yanlış mı alıştırma yapıyorum bana akıl verir misiniz
1cocuksevdasi tinimini_mom 4. Ay a yakın kaldırmaya başladı tam olarak şuan bile tam dik tutamıyor kısa kısa tutuyor sizin daha erken
tansu44 Bence sizinki daha küçük o yüzden benimkide 3 aydan sonra tutabildi şuan da yüz üstü yatırdığımda da çok duramıyor
mom-1 Kaldırıp düşürüyordu tam dik tutamıyodu 3 5 saniye tutup düşüyordu sürekli, o şuan alışma evresinde annesi, henüz daha var telaslanmayın. Simdi 10 aylık bıcır bıcır
aysebetul1 Su anda yüzükoyun yapması gereken kafasını sağa sola döndürüp yatirabilmesi iki yanağı üzerinde de
aysebetul1 tinimini_mom huzursuz değilse tummytime da ekstra bsiey yapmayın bence etrafını sizi izlesin
tinimini_mom Çok sağ olun kızlar gerçekten. Önerdiğiniz etkinlikler var mı bu kaslar için peki bende destekleyeyim çocuğumu.
aysebetul1 tinimini_mom pilates topunda emzirme yaptığında karşınızda deneyebilirsiniz onu strese sokarak hiçbir şey yaptırmayın ama çok tepkili oluyorlar sonra uyurken yüzükoyun yatabiliyor mu o da faydalı
tinimini_mom Mazikeen karnının üstünde tutuyorum sağa sola kafayı çeviriyor onun dışında çığlık atıp kaldırttıyor. Önerdiğiniz egzersiz var mı
Mazikeen tinimini_mom karın üstü egzersiz yastıkları var ondan almıştım ben önünde oyuncaklar var o oyuncaklar sayesinde güzel oynuyordu çok uzun tutmaya çalışmayın zaten 10 dakika yeterli şu aşamada günde 2 defa 10 dakika yaptırın her gün ama ben 1 haftalık başladım her gün yaptırdım karşısına kurulmalı oyuncaklar varya kurup burakınca yürüyor onlardan koyabilirsiniz gözleri ile takip edip oyalanır