dry07 Merhabalar Kızlar İlk hamileligimden sonra nedense yüzümdeki benlerde büyüme. Oldu. Şuan ikinciye. Hamileyim benleri doğumdan sonra aldırmayı düşünüyorum… Bu işlemi yaptıran oldumu. Varsa Dr tavsiyesi alabilirim İstanbul Avrupa yakasından özellikle…
[silindi] dry07 Ben özelde aldırmıştım lazer ile normal beni aldırdım. Hiç iz kalmadı. Şişli Miaplast estetikte uyuşukluk bile yapılmadı acı duymadım. Memnunum tavsiye ederim. Sene 2016 da 300 TL ’di . Şimdi ne kadar bilmiyorum.
Tugcegunes butterflyy_ ben aldırdım 2 tane 2 dk lık işlem eğer yüzünüzdeyse uyuşturma işlemi biraz can yakıyor
butterflyy_ Tugcegunes evet maalesef yüzümde bir kaç tane bir de kaşım da var devlette mi özelde mi yaptırdınız hangi bölüm ilgilendi
Tugcegunes butterflyy_ ben devlette aldırdım cildiye bölümünde 4 ay oluyor keşke en başında gidip aldırsaymışım boşuna beklemişim yani o kadar bence gidip her hangi bir devlet hastanesinde aldırabilirsiniz gün falan vermiyorlar muayne edip 2 dk da alıyorlar
hil94 Benim de sırtımda var inanılmaz büyüyor saç dolanıyor canım çok yanıyor ben de düşünüyorum hangi doktora gitmeliyim acaba🥹
ecrinbebe Tugcegunes bende de var yüzümde sendeki siyah ben mi yoksa beyaz mı et beni değil bendeki siyah ben cildiye alırmı acaba
Tugcegunes ecrinbebe alır benimki beyaz et beniydi ama diğer gelen hastalar da siyah et ben vardı almışlardı