Bebegmbnm Çarşaf ,yastık kılıfı ,yorgan kılıfı değiştiriyorum okb rahatsızlığım var bu yaptığım normal mi yoksa abartı mı ? 🙏
gizemikra Bebegmbnm yastık kılıfı niye ? Hadi çarşafı yorganı anladım da hatta yorgan kılıfı bile saçma da yastık niye onu anlamadım
Cicektebenimcicekligunlerde Bebegmbnm çarsaf degistirilir.Ama yastık yorgan battiysa ancak çok uçuk birşey değil normal bence içinize sinmiyordur.
Gizmokzilla gizemikra takım olduğu içindir belki ben de çarşafım batsa bile direk takımı değiştiririm 😅
Bebegmbnm gizemikra ya ne bilim çok detaya girmek istemiyorum işte anla 😂 el falan değiyor illaki kslslsla
Bebegmbnm Cicektebenimcicekligunlerde evet ama bir kere değiştirmedim mikrop kapacağımı düşündüm şu rahatsızlığımı yenmek istiyorum üzerine gidiyorum o yüzden
Cicektebenimcicekligunlerde Bebegmbnm o zaman yatağın üstüne çarşaf yaysan onu makineye atsan daha kolay olur 🙈😄
Bebegmbnm gizemikra oğlumu bazen ortaya alıp yatırıyorum eli değer sonra ağzına götür mikrop kapar hasta olur diye
Ecitah09 Bizim cinsel ilişki için kullandığımız bi çarşaf var onu yatağın üzerine yazıyorız sonra iş bittikteb sonra topluyoruz 😂😂 onu da 3-4 ilişkiden sonra yıkıyorum
bikupakahvee Bebegmbnm okb rahatsızlığım yok ama bende komple değiştiriyorum içim rahat etmiyor çünkü yorgana vs her yere değiyor tenimiz ve bazen kızım yanımızda uyur mümkünü yok sadece çarşaf değiştirmenin