PelinMete Canım anneler bebeğim 1.5 aylık sadece anne sütü veriyorum birde bi kaşık zeytinyağı tuvalete rahat çıksın diye bazen kakası taşıyor ve bu lekeleri asla çıkaramıyorum tavsiyelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler. 🙏🏻🥰
Nlgn PelinMete beyaz kalıp sabunla lekeyi yıkıyorum makineye atıyorum cikiyo . Lekeye hemen müdahale etmediğim günlerde oluyor kaka kuruyunca da sabunla o bölgeyi yıkıyorum çıkıyor yine deneyebilirsin canım
Ahanife PelinMete zamanınız varsa eğer beyaz sabun güzel çıkarıyor ama yoksa eğer bi sudan geçirip makinanın içine beyaz sabunun rendesini atabilirsiniz en iyi leke çıkarıcı 😂
Elommmm PelinMete bende de kaç kere oldu oldugu guvi yikahamadim kurudu bende badilerini attim hep...Aklımda bulunsun benimde teşekkür ederim bilgileriniz için.
PelinMete ArasS535 ona da bakayım canım içeriğindeki katkı maddeleri nasıl peki sağlıklı bir ürün mü eminim araştırmışsındır gerçi 😌
Ahseninannesii @PelinMete onları ben ilk makinede yıkayıp sonra kaynatıyorum kaynattıktan sonra tekrar makineneye atıyorum mis gibi oluyorlar Canım tavsiye ederim
Deletedmom388 PelinMete Baby&Me çamaşır suyu Tozu var , ebebekte.Renkli ve beyazlarda kullanılıyor ben çokn kaldım.Hem uygun fiyatlı hem de tertemiz yaptı.Tavsiye ederim.Ben önce suda bekletiyorum eşyaların üzerine tozu döküp,sonra makineye atıyorum.
ArasS535 PelinMete araştırdım katkı felan yok canım saf sabun zaten süper hatta perdelerimi bile onla yikiyorum😊