Anatotales 9 aylık olduk an itibariyle bebeklerinizin gelişimleri nasıl anneler ? Dil gelişimi, motor beceriler vs.
bebekandmom Anatotales 9 aylık olmamıza 1 hafta var ama öpücük atıyor bay bay yapıyor alkışı yapıyor şarkı duyunca oynuyor öne arkaya doğru iki dişimiz var sürünme yok ama ayakta desteksiz 5 sn felan duruyor tutunup kalkmaya çalışıyor
Kediperest Alkış yapmayı öğrendi karnının üstünde sürünüyor iki dişi çıktı ön dişleri de şişti onları bekliyoruz sabahları erken kalkıyor ilk uykusuna 2 saat sonra uyumak istiyor uyutunca da erken uyanıyor bugğn 2 uyku yapdı gündüz
Anatotales Kediperest biz de 2 dişliyiz ğst dişin biri patladı yarmış damağı kaşıkla çıt yapıyor ama görünür değil henüz. Emekliyip tutunup kalkıyoruz. Baba diyor arada dede veve bişiler bay bay falan ama bunları da yap deyince değil canı isterse gel gel falan sinir olunca yapıyor. Oyuncak renkli sesli veriyorum o tutunup kalkmak istiyor beymel minel desem yeri
zeynepgevil Benim oğlum da 3 gün sonra 9 aylık okucak baba diyo anne gibi bişeyler diyo gel dediğimde kollarını uzatıyo bol bol çığlık atıyo emeklemiyor hala ama yerde kendi etrafında fır dönüyo dişleri de daha çıkmadı
Anatotales zeynepgevil diş ve emekleme var tutunup kalkıyoruz baba var anne henüz bizde de yok. Bay bay baba dede veve mama falan canı isterse sinir olursa galan arka arkaya çıkıyor alkış yaptıramıyorum gel gel falan kendi kendine bazen. Şu yap deyince hemen taklit eden bebeklerin hastasıyım bizimki hiçç. Mahalle baskısı başladı
Deletedmom_215 Dede, mama, anne, diit😁 bunlar var. 5.5 aydan beri emekleyip tutup kalkıyor ve 7. Dişimizi çıkarıyoruz. Gel gel, baybay, alkış bunları yapıyor✨
MerveMasal11 Gece uykuşarı nasıl bebeklerinizin, bizde9 ayddayız saatte bir kalkıyor memeden kestim (sadece gece )memeye mi kalkıyor diye ama bu kez de kalkıp kucagımı istiyor yine saatte bir
Anatotales MerveMasal11 9 da uyutuyorum uyanursa 1 saat sonra odadan çıkarmadan tekrar daldırıyorum sabaha kadar gidiyor 7-8 gibi mama sonra uyursa biraz daha 9 da kalkıyoruz
busrahalc MerveMasal11 aynıı benimde saat başı kalkıyor memeyi kesmedim ben diş sancısı olduğunu düşünüyorum dün akşam calpol verip yatırdım bende oda dinlensin artık diye yok yine saat başı kalktı memeye, aşırı dönüyo kendini uyandırıyo ya da
Anatotales Kediperest karın üstü sürünmeden emeklemeye geçmesi 1 ay almıştı senkronu tutturana kadar. Ben yere yorgan atıyordum sanırım o da biraz zorladı onu kayıyordu ayakları. Kaldırıp sadece halı olunca hemen emekleme başladı eğer zemine bir şey seriyorsanız aklınızda olsun