rabilay Emzirirken aralıklı oruç tutan ve sütünde azalma olan var mı. Başlamak istiyorum ama sütüm etkilenir diye korkuyorum.
Hifam_38 rabilay ay bnde bunu araştırıyodum ya nasıl olur falan diye bir aylık bebeğim hem emziryorum hem mama veriyorum onun için diyorum yapsam falan birde termal sauna tayt takımı aldım 😂umarım zayıflarm
hnnl rabilay diyetle beraber yapıyorum aralıklı oruç sıkıntı olmadı ama diyetisyen e gidin kendiniz başlamayın o yeme düzenini oluşturup karar veriyor süte göre
Hifam_38 rabilay kaç kilosun ne kdr aldın ki hamilelikte canım onceden hiç diyet yapıp verdin mi bunlarda etkiler
rabilay Hifam_38 ben kilo konusunda sıkıntı yaşamadım daha önce kolay alıp kolay verebiliyordum 65 ile hamile kaldım doğuma girdiğimde 80i geçmiştim şimdi 72 ye düştüm hedef 60 ama emzirdiğim için canım sürekli tatlı istiyor
Hifam_38 rabilay ah kolayca verirsin azcik ya 😂 inan bunu stres yapma bol su içmek ve hareket her şeyin başı porsiyon küçült ekmek yeme kısa sürede verirsin
Hifam_38 rabilay tatlı krizlerinide emziriyosun ya tut kurusu incir kurusu falan ye tarçınlı süt iç bunlarda çok güzel kesiyo tatlı ihtiyacını ve sonuc olarak zayıflamayı düşün böyle daha çok motive oluyor insan
rabilay Hifam_38 evet onları da deniyorum aslında ama sanki böyle aralıklı oruç gibi bir şeylere başlayınca daha ciddiye alırım gibi geliyor ondan bi denemek istiyorum ama vicdan da yapıyorum işte sütümü etkiler mi diye bebeğim sadece anne sütü alıyor çünkü
Hifam_38 rabilay bnce küçükten büyüğe gtmei daha güzel hem kndinde yorulmamis olursun ki vereceğin kilo çok fazla bir şey değil