Tmtm1 ayturk dediğiniz gibi aşırı dirençliydi günde 5-6 defa duş aldırdığım halde en düşük ateşi 38,5 du 3 saatte bir dönüsümlü calpol dolven vs aşırı dirençliydi sonradan anladıkko 6. Hastalıktan dolayı aşırı dirençli olurmus zaten ates
Duygu16 Benim bebeğimin de üst kesici dişleri geliyor 2 gün boyunca gündüz ateşi düştü gece ateşlendi ve 38.7 38.9 civarı falan oldu. Bebekler diş döneminde bağışıklıkları düşüyor ve hasta gibi oluyorlar
ayturk Tmtm1 iki saat sürdü dediğiniz gibi şimdi de calpol verdim ancak uyutmuyor bebeğimi bu nasıl bir hastaliksa
Tmtm1 ayturk bence bir hekime gözükün diş falan demeyin dişle alakası olamaz böyle bir ateşin. Annelerin cogu atese dis diyor ondan cocuklar perisan oluyor 38 i geçmez diş ateşi doktorlar da aynısnı söylüyor hangi doktora götürdüysem ateşi 38 i geçiyorsa dişle alakası yok dedi
Tmtm1 ayturk ateş kesiliyor kendiliğinden ertesi gün döküntüler oluyor vücudunda öyle anlasılıyor baska türlü anlaması zor ama o zamana iyileşmiş oluyor yani. Bizde ateş harici hiçbirşeu yoktu azcık halsizdi sonra ateş 40 ları bulunc basını kaldıramadı yataktan ama uyuyamıyordu inliyordu hep. 5 gün 1-2 saatten fazla hic uyuyamadı
ayturk Tmtm1 bugün gittik doktora olabilir enfeksiyon 3 gün sonra geçmezse yeniden gelin dedi 3 güne kadar düşmeyen ateşi normal sayiyorlarmis ilac olarak sadecd dolven verdi elimizde yoktu dolven içince düştü ateşi çok şükür bugün gün boyunca iyiydi
2kiz ayturk bizimde 4 gün ateşlenme oldu götürdük acile dusuremiyorum hep tekrarlıyor dedim boğazı enfeksiyon kapmış ilaç verdi gecti
Deletedmom_113 ayturk bebeğim beş aylık düşmeyen ateşi vardı boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik ve serumla toparladık
Tmtm1 ayturk o zaman dediğim değildir çünkü bu dediğim hastalıkta 5-7 gün arası düşmeyen ateş oluyor bizde dolvenle de düşmedi. Düşse de 2 saat olmadan çıkıyordu. Geçmiş olsun belki de bakteriyel birşeydir 3 güne kadar normal zaten ateş