Okadar otizm videosu yazısı varki paranoyak oldu anneler bende dahil bir çok cocugun yaptığı hareketleri bazıları ama yinede kafama takıyorum . Daha yeni intgramdan bir videoya denk geldim dalmak .parmak ucu yürüme elleri cırpma ve gibi . Benim kızım 1 yasında güleç bir bebek yürümesi normal ismini dediğimde bakıyor göz teması var baba dede gitti düştü nerde mama adda bazen dediklerimiz cümleleri söylüyor . Bişey ogrermeye kalktigimda yapıyor yaptıklarımı . Ama yabancı birini görünce ellerini yüzünü kaptıyor alttan gülüyor ama biseye heycanlandigi zamann kendini sıkıp titretiyor. Ve arada böyle bazan dalıyor . Oyuncaklar ilgisini çekmiyor ilk aldiyim yeni olana biraz bakıyor ama sonra yok oynamıyor herşeyi ağzına götürüyor zaten topu çok sever kabloyla oynamayınseviyoe kumanda vsv. Benim aklımı karıstıran bazen dalması ve kendini titretmesi böyle şeyler izledikcee dahada boule kafaya takan biri oldum ya bir anne olarak goremezsem acaba varmı bişey gibi .. çocukları sever bu arada oynar başka yerde oyuncakla oynuyor evde oynamıyor sadece