scinar 2 aylik bebişleriniz eliyle birseyleri sıkıca tutabiliyorlar mi? Benimki tutuyor ama cok gucsuz oyuncak falan hemen dusuyor acaba normal mi
dilberhala1 scinar Kız daha 2 aylık ellerini daha yeni yeni öğrencek ne tutması 😂 benim ki 3 aylık oldu anca anca tutuyor ama bilinçsiz bir şekilde tabi oyuncak verince eline başında duruyorum bilinçsiz olduğu için vurur yüzüne diye 😂
likeli scinar 2 aylik bebegin gucsuz de olsa bir seyleri tutabilmesi gayet guzel. Benim bebegim 3. Ayi dolduktan sonra tam anlamiyla tuttu. Once uzun uzun ellerini izledi kesfetti ondan sonra bir seyleri uzanip tutmaya basladi.
gokturkasli scinar 7 ayligiz yeni tam tutuyor arada birakiyor bile sorun yapma cok kucuk daha tutamazki
scinar dilberhala1 likeli Ay bilmiyorum instagram da bir anne 50 günlük kizim kavriyor tutuyor sıkıca diye post atmis etkilendim ben mi biseyleri eksik yaptim acaba diye 🥲 silecegim jnstagrami
likeli scinar ben de bu sebepten silmeyi dusunuyorum bazen instagrami. Her bebegin gelisimi farkli oluyor saglikli olduklari muddetce hepsini yapacaklar bir bir ama iste insan karsilastirmadan duramiyor bazen.