Ulucunannesi Arkadaşlar 3 gün tadımlar ile cogu şeyi denettim sonra ne yapcam bilmiyorum. Suan ev yoğurdu yaptım veriyorum. Bununla ilgili bilgi bildiğiniz güvenilir danışman var mı?
Serap-asel Ulucunannesi yoğurtun ıcıne elma yada muz yada avakodo koyup püre yapıp verebılırsın.ayrıca yoğurt çorbası yapabılırsın .yada havuç patates haşla azcıkda sehrıye koyup çorba yapabılırsın aslında deneye deneye çok şey ogrenıyor ınsan lor peynir yapabılırsın yumurta sarısıyla karıştırıp verebılırsın
Preens Biz de beş aylıkken başladık tadımlara Tadım yaptığım sebzelerden tadım bitikten sonra çorba yapıyorum gün içerisinde kereviz tatlı patates havuç gibi mesela içine zeytinyağı koyuyorum
Ulucunannesi Serap-asel bunları sabah mı vermem lazım peki 6 ay 13 günlük ek gıda tek öğün gidiyorum. Öğlenleri yoğurt veriyorum bazen içine meyve koyuyorum. Siz nasıl yaptınız
Serap-asel Ulucunannesi sabah öğle akşam verebılırsın ama zten öncelıgımız anne sütü olcak ama sabah öğle akşam çok aşırı olmadan verebılırsın suan böyle dene 7.ayda artık sabah kahvaltı verırsın yumurta sarısı lor peynir felan ama zten suan doyumluk vermıceksın aşırıya kaçmadan ver bızım suan 7 ay 16 günlük artık çoğu seyı yıyıyor