Justmm Merhaba kızlar kızım 10 aylık ismine tepki veriyor aslında ama hep değil mesela ben söyleyince bana bakmıyor bazen ama yabancı biri ismini söyleyince hemen bakıyor acaba sesimi tanıyor gıcıklık mı yapıyor bana 😅. Bu ayda bebekler her ismi söylendiğinde bakar mı ? Yada mesela 10 kez çağırdıysam 4 yada 5ine bakar normal mi bu durum ?
Mom0008 Justmm bebekten bebeğe değişir benim oğlum adam seçiyordu ablam seslense asla göz teması dahi kurmazdı istediğine yapardı 3 yaşında hala adam seçiyor dışarda 7 kat el yabancıya daha samimi davranıyor istemediği insana asla
kibritci_kiz Justmm benim kızımda 9 aylık olacak bu şekilde. Bana normal geliyor çünkü çoğu zaman dikkati başka bir şeyde oluyor ve bizi duymuyorlar 😅
Justmm Mom0008 benim bebeğimde mi öyle acaba bilemiyorum. İşte Allaha şükür bir sorunumuz yok sağlık olarak eşim diyor kendine sorun çıkarıyorsun ama insan bi düşünüyor normal mi acaba diye
Justmm kibritci_kiz evet kesinlikle çünkü dışardaydsak ve kedi yada köpek gördüyse inanılmaz heyecanlanıyor ve asla ama asla bana bakmıyor 😅
Mom0008 Justmm eğer diğer gelişimlerinde problem yoksa takılma seni anlıyor dinliyorsa yani kısaca algılıyor tepki veriyorsa oyun oynarken iş vs yaparken olabiliryor her çocuk bir değil başta bende tedirgin oldum doktoruna sordum hatta benimle göz teması var diyerek konuştu yanında söylede demişti takip et eğer başka şeylerse eklenirse bakarız demişti şükür 3 yaşında diyorum ya hala adam seçiyor 😂
kibritci_kiz Justmm ismini söyleyip de baktığı zaman da gülücükler saçıyo bana o yüzden bence normal böyle olmaları, şu an keşfetme dönemindeler ve sesimize zaten alışıklar, etraftaki farklı şeyler daha çok dikkatlerini çekiyor 😂
Justmm kibritci_kiz galiba öyle haklısınız ama işte insan bi normal mi bu diye düşünüyor hayırlısıyla sağlıkla bir büyüselerdi 😅