SiprayiL Kızlar gece uyku saati sarksa bile sabah mutlaka 6 buçukta alarm kurmuş gibi uyanıyor, bunu değiştirme şansım var mı ne yapmalıyım? 3 ay 25 günlük
153s34 SiprayiL sanirim yok. Oglusum 8aylik olcak 2 gun snra. Hep 7-7:30da kalkiyor. Bazende 6 oluyor bu saat tabi. Sabah 8-9 da kalktigi cok nadirdir 🥲🥲 cidden kurulu saat gbiler, zart diye her gun tam ayni dakikada kalkiyorlar 🥲
lAmMelodi SiprayiL Kızım 3 ay 18 günlük bizde 6 da 6:30 da kalkıyoruz acayip uykum oluyor.Gözümü açamıyorum o derece.Kaçta gece uykusuna yatıyor geceler beslenme için uyanıyormu?Ben uyansın istemiyorum.
Mavii90 SiprayiL kızım 8 buçuk aylık ve aynı anlattığınız gibi. Kaçta yatarsa yatsın sabah 6:30 da uyanıyor. Yani geç yatırayım da geç kalksın gibi bir durum işlemiyor bebelere🥲 özlemle bekliyorum uykuya doyacağım günleri
153s34 SiprayiL ya 6 da da uyanmasi normal kabul ediliyor zaten ama hani sizin belki bi ihtimal yine duzelebilir. Kacta uyuyor aksam?
atlasmom27 lAmMelodi bebeğiniz daha çok küçük o aylarda bebek uyanmasa bile 4 5 saat sonra sizin uyandırmanız gerekir kan şekeri düşebilir
SiprayiL lAmMelodi 8 buçuk 9da yatıyor, gece çok sık kalkmaya başladı bu aralar 2 saatte bir uyanıyor
bsraemre Gün ışığı geçirmeyen perdeleri deneyin benimde bebeğim beş aylık perdeler çekili olmayınca o da gün doğduğu gibi uyanıyor ama perdeyi çektim mi 9 buçuğu buluyor uyanması
glsh22_ Benimde 45 günlük kızım hiç sasmiyor 6 6.30 da kalkıyor oğlumda öyleydi benim çocuklar yaz kış öyle kalkardı güneş bile dogmazdi kap karanlık yani perdelik bir olayda değil bunun sırrini bilen bana da söylesin
lAmMelodi atlasmom27 Yaa🥲Bazı anneler uyandırmıyormuş.Hatta Instagramda bir anne akşam 8 uyutup sabah 8 de uyanırdırıyormuş.1 aylıkken başlamış.Bebek şuan sağlıklı 8 aylık olucak.Ama uyandırmak en iyisi karnı tok olsun💕
Ballilokmam11 SiprayiL 9 aylik olacak nerdeyse bebisim vok nadir saat 7 yi gormusuzdur hep saat 6 😂aman geç yatirayim geç kalkar diye düşünmeyin
SiprayiL lAmMelodi hayır kilosu iyiyse uyandırmayin kendisi acıkınca uyanır şeker düşme olayı kırkından önceydi
atlasmom27 lAmMelodi valla ben hiç görmedim çok azdır öyle uyandırmayan anne. Benim bebeğim 3 4 saatte bir uyanıyor emmek istiyor uyanmazsada uyurken memeyi verdiğim zaman uykulu halde emiyor tekrar uyutmaya gerek kalmıyor doyunca bırakıyor yerine yatırıyorum
Nafe SiprayiL 🥲benimki çalar saat gibi 4.40 da uyanıyor ve asla geri uyumuyor kızım 10 aylık gece 10 da da uyusa 7 de de uyusa 4.40 da uyanıyor 10 aydır sabah ezanını dinliyoruz maneviyatı Kuvvetli bir bebeğim var diye düşünüyorum 😂😂
Nafe SiprayiL merhaba emerek mi uyuyor 🥲benim sıpa da 8 ah civarı meme desteği ile uyuyordu ve burnumdan geliyordu meme meme diye durmuyordu gece emmiyordu ağzına alıp uyuyordu sonra kucakta ninni ile uyutmaya başladım meme desteğini kestim çok daha az uyanıyor en fazla 2 defa falan
SiprayiL Nafe gece uykusuna yatarken emerek uyutmuyorum gün içinde bazen memede uyuyor ama🤔 acaba alışkanlık mı yaptı gece ondan mı sık uyanıyor,ben diş veya atak diye düşünmüştüm çünkü 3.ayin başında çok uyanmazdi