Melisayy Kullandığınız detoks suyu veya başka kürleri yaptım kilo verdim diyeniniz varmı ne yaptınız kaç kilo verdiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
hinzirkahve babyyyy1 35 yıllık hayatımda yarın itibari ile ilk defa diyete başlayacağım 😂 aralıklı oruca başlıcaz eşimle 😂
tiggerwinnie Melisayy İbrahim Saraçoğlu nun tilya kürünü yapabilirsin yağdan yakıyor bu kür ben çok güzel kilo vermiştim onunla
babyyyy1 fatmactn 16 saat aç kalman gerekiyor mesela akşam yemeğini 5′te yiyip 6′da tamamen yeme içmeyi bitirmen gerekiyor şekersiz çay türk kahvesi serbest. Sabah kahvaltiyi 10′da yapman gerekiyor ki arada 16 saat dolsun akşam yemeginden sabah kahvaltısına kadar çiğnenen hiçbir şey yenmiyor ben yaptığım zaman gün içinde istediğimi yedim çikolata pasta vs tabiki abartmadan ve akşam hiçbir şey yemedim
Aycaall Ben sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek, gün içinde kahvem çikolatam herşeyim normal şekilde akşam yemeğimi en geç 16:30 da ekmeksiz bol bol yiyerek 7 kg vermiştim 2 ayda.. geceleri bir şey yemeyince mide çok güzel yakıyor kiloyu..
ozlemtuncay46 Aralıklı oruç ve spor ile 1ayda 6kilo verdim saat 1kahvaltı 7de akşam yemeği çok kötü olursam ara öğün olarak çerez 10. 15tane filan 7den sonra hiç bişey yemek yok bide spor ve kahvaltı öncesi trçınlı kakaolu türk kahvesi içiyordum tam bir yağ yakıcı
dikkatbebekvar Melisayy sabah kahvaltıdan bir saat önce suya bi yemek kaşığı elma sirkesi katıp içmek. İnstagramda denk geldim. Ve aralıklı oruç. Ben yarın buna başlıyorum bakalım
hinzirkahve dikkatbebekvar bugün asansörde kendime bakınca bu ben olamam dedim :) en fazla hep 57 oldum ( ki en kilolu halim ) hamilelikte 12 kilo aldım. Doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm. Şimdi tartılmaya bile korkar oldum. 😂
Sezenaksukarademir Melisayy diyetisyene gittim bebeğim 4 aylıkken başladım. 2 ayda 10 kilo verip bıraktım. Emzirdiğim için daha hızlı kilo verdim ve her gün 7-8 bin adım attım